Mörrums kronolaxfiske satsar på fler kvinnliga laxfiskare

sandra-fiskare_800
Foto:; Mörrums kronolaxfiske
Alla fiskeintresserade tjejer som vill prova laxfiska får nu en fantastisk möjlighet då Mörrums kronolaxfiske skräddarsytt två fiskepaket för kvinnor.  

– I år gör vi en rejäl satsning för att få fler kvinnor i våra vatten och fler fiskekamrater till de som redan är intresserade. Vi erbjuder nu två nya härliga fiskepaket för fiskande tjejer, berättar Ida-Maria Rigoll, platschef/fiskmästare på Mörrums kronolaxfiske.

Kastteknik med tvåhandsspö för lax och öring 12 juli -14 juli
Att fiska lax och havsöring med fluga och tvåhandsspö är en fantastisk upplevelse, nu har du chansen att tillsammans med andra kvinnor delta på en exklusiv fiskekurs i Mörrumsån. Tillsammans med en erfaren och kunnig guide fokuserar vi på kastteknik och grunderna i lax och havsöringsfisket, vi tittar även på val av utrustning och fiskestrategi för olika platser. Läs mer och boka här.

Flugfiskepaket för kvinnor 6-8 september
Vi vill visa dig Mörrumsån! Visa de härliga fiskesträckorna och guida dig till de fina poolernas huggplatser. Här har du chansen att tillsammans med andra kvinnor ta del och njuta av ett utmanande fiske i storslagen, ostörd natur. Du som deltar bör ha grundläggande kunskaper i flugfiske. Läs mer och boka här.

Kategorier: Fiske, Fisketips | Taggar: |

Nyhetsarkiv