Anmäl er till sommarfiskeskolans kustvecka 2020!

tjuvahålanopen19Foto: Hans Lindqwist.

På måndag 1/6 08:00 startar anmälningen till Sportfiskarnas sommarfiskekola vecka 32. Ta chansen och häng på tre dagars spännande fiske i Marstrand.  
 
Det som skiljer ut denna spännande tredagarsvecka mot ordinarie sommarfiskeskoleveckor är att samtliga tre dagar anordnas vid havet. I samarbete med Västra Götalandsregionen kommer sommarfiskeskolebarnen ges möjlighet till ett roligt och varierande havsfiske.

Vi följer i år upp succén från i fjol med fiske i och omkring Marstrand. Vi kommer att bjuda på tre dagars variationsrikt fiske från land på olika delar av Marstrand. Första dagen fiskar vi efter gylta och torsk längs klipporna. Under torsdagen är det öring, näbbgädda och makrill som står på menyn och sista dagen jagar vi plattfisk och andra bottenlevande arter.

Lämplig ålder: 9-15 år

Datum: Onsdag 5/8 – fredag 7/8

Resor: Samling 08:00 för avfärd från Sjölyckan varje dag. Alternativ samling 08:45 vid färjeläget i Marstrand. Åter vid Sjölyckan 16:00 varje dag eller för avhämtning vid färjeläget i Marstrand 15:15.

Fiskeutrustning och flytväst: Ingår.

Mat: Medtag lunch alla dagar! Sportfiskarna tar med frukt, fika och extra dryck.

Båt- och busskostnader: Ingår.

Pris: 750 kr (i detta pris ingår medlemskap i Sportfiskarna och en personlig försäkring)

Antal platser: 28

Kustfiskeveckan vecka 32 är nu fullbokad!

I denna anmälan vill vi ha:
1) För- och efternamn på barnet,
2) Komplett personnummer
3) Adress
4) Kontaktuppgifter till målsman.

På anmälan följer en bekräftelse med all övrig info

Det finns även några platser kvar till vecka 28 under den avancerade fiskeskolan vid Delsjön övriga veckor är fullbokade.

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg | Taggar: |

Nyhetsarkiv