Följ med på påsklovsfiske i Göteborg 2022!

hasseweb
Kanske kan vi lura upp ännu större öringar vid Amundön under påsklovet? Foto: Hans Lindqwist.

Nu stundar påsk och därmed lov! Lov innebär fiske och i Göteborg anordnar vi tre dagars fiske för alla lovlediga.

Vi startar på klassisk påsklovsmark i Bergsjön måndagen den 11/4, där blir det främst fiske efter regnbåge och abborre med start 10:00 och vi håller på till 14:00. Fisket är lättillgängligt.

Dagen efter på tisdagen den 12/4 träffas vi 09:50 vid gångbron ut till Stora Amundön. Här blir det fiske efter sik, öring och plattfisk. Även denna dag är det fiske mellan 10:00 och 14:00. Vi har med begränsat antal utrustningar så anmäl om du behöver låna, medtag bra kläder och bra skor att gå en bit med. Platsen är inte lämplig för rullstolar eller större barnvagnar.

Under onsdagen den 13/4 är det fiske i Göta älv i Frihamnen vid Jubileumsparken. Detta är en artrik plats där vi tidigare fångat både sik, abborre, torsk, makrill, vitling, sill och smörbult. Här fiskar vi mellan 10:00 och 14:00. Parken är under ombyggnad och det byggs bland annat en handikappanpassad fiskebrygga.

Samtliga aktiviteter passar bra för barn från 7 år och uppåt. Föräldrar och alla andra är med varmt välkomna! Vi har all säkerhetsutrustning med och vi tillhandahåller fiskeutrustning så långt lagret räcker. Men medtag gärna egen utrustning, ett sittunderlag eller liknande, varma kläder, fika samt en termos med något varmt att dricka! Större sällskap föranmäls till nedan mailadress, för övriga är det drop in.

För frågor hör av dig till:
hans.lindqwist@sportfiskarna.se
0730-74 30 59

 

Kategorier: Ungdom, Fisketips, Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv