Påsklovfiske i Malmö och Lund

abborre_ungdom_malmo...
Foto: Sportfiskarna
Nästa vecka är det påsklov vilket betyder att fiske står på schemat för alla barn och unga runt Malmö och Lund! Alla barn och familjer är välkomna till ett spännande fiske under fyra dagar i Malmö och Lund.

Under måndag och tisdag kommer vi finnas på plats i Malmö för att lura vårabborren i kanalen. Onsdag och torsdag byter vi plats och fiskar istället i Rögle dammar utanför Lund. Här kommer det finnas möjlighet till att gå en tipspromenad i det natursköna området kring dammarna. Vi kommer även grilla korv åt alla deltagare!

Sportfiskarna har med sig spön, rullar, beten och allt annat som krävs för ett lyckat fiske men självklart går det bra att ta med egen utrustning. Duktiga ungdomsledare kommer också finnas på plats och hjälper till så att er fiskeupplevelse blir till den bästa möjliga!

Sportfiskarna kommer även detta lovet erbjuda ett gratis medlemskap i Sportfiskarna vilket gör det möjligt att börja samla på fiskemärken, åka på spännande läger men framförallt vara försäkrad när man är ute och fiskar.

Ytterligare information om platsen finner du om du klickar på länkarna nedan. Besök gärna vår Facebooksida Sportfiskarna Malmö.

Vi ses vid vattnet!

Var: Rögle dammar, klicka här för karta: https://kartor.eniro.se/m/hMrKv

När 28-29/3 10:00-15:00

Var: Malmö kanal, bryggan vid slottsträdgården, klicka här för karta: https://kartor.eniro.se/m/1f0NG

När: 26-27/3 10:00-15:00

Kontakt: Julius Jarving Ohlsson, julius.jarving.ohlsson@sportfiskarna.se, 070-020 90 50.

Kategorier: Fiske i Malmö | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv