Sportfiskarna söker medlemsansvarig

flote_800
Foto: Sportfiskarna
Sportfiskarna söker en medlemsansvarig till förbundets medlemsenhet. Sista ansökningsdag 15 oktober.

Medlemsenheten är Sportfiskarnas centrum för medlemsservice, förmåner samt värvning av såväl föreningar som individuella medlemmar. Det är medlemsenheten som ger både kollegor och lokala föreningsadministratörer support i medlemssystemet och handlägger större delen av Sportfiskarnas bidrag till föreningarna. Enheten ansvarar även för Sportfiskarnas tävlingsverksamhet och stödjer de ideella engagemangen ute i landet med allt från lokala fisketävlingar till SM och internationella arrangemang. Medlemsenheten har en central roll i att förbundet fortsätter att växa och utvecklas.

Arbetsuppgifter medlemsansvarig:
Ansvara för medlemssystemet och medlemsservice.

Ansvar för intern och extern support i Sportfiskarnas medlemssystem.

Samordna och stödja de ideellas engagemang ute i landet.

Ansvar för stöd till föreningar och distrikt i verksamhetsfrågor.

Ansvar för rekrytering av nya föreningar och medlemmar.

Arbetet sker mestadels från Sportfiskarnas huvudkontor, men en mindre del av verksamheten bedrivs ute hos föreningar och distrikt på kvällar och helger. Då enheten jobbar som ett team kommer du vara med i processer rörande allt från Gädd-SM till förbundsstyrelsens arbete. Du har budgetansvar och arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegor för att nå högt satta mål.

Vi vill att du som söker har:
Eftergymnasial utbildning eller motsvarande, för tjänsten, relevant kunskap. God inblick i föreningsverksamhet. God datorvana med fokus på Office 365. God samarbetsförmåga. B-körkort.
uttrycker dig väl i tal och skrift, har god förmåga att prioritera och att följa upp det egna arbetet, samt att du är drivande och välstrukturerad med mycket god administrativ förmåga. Du bör även ha god insikt i det ideella arbete som bygger föreningar och förbund.

Vi ser även gärna att du är genuint natur- och friluftsintresserad. Du brinner för att få fler att förstå vilken fantastisk fritidssysselsättning fiske är! Välkommen att ansöka!

Ansökan
Ansökan bestående av personligt brev och CV tas emot via e-post: jobb@sportfiskarna.se. Ange ”Medlemsansvarig” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 15 oktober 2017.

Kontakt:
Henrik Helde, Chef medlemsenheten 08-410 80 606, henrik.helde@sportfiskarna.se

Läs hela platsannonsen här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv