Sportfiskarna söker tävlingsansvarig

08ABBORREN-2016-WEBB
Foto: Victor Söderberg
Sportfiskarna söker en tävlingsansvarig till förbundets medlemsenhet. Sista ansökningsdag 15 oktober.

Sportfiskarna organiserar det svenska tävlingsfisket. Verksamheten består i allt från lokala tävlingar till SM och internationella arrangemang. Den stora delen av tävlingsverksamheten sker ute i våra anslutna föreningar och distrikt och vi söker nu den person som ska ansvara för att stödja och utveckla den verksamheten. Tävlingsfrågorna är en del av Sportfiskarnas medlemsenhet som även ansvarar för medlem-, förening- och demokratifrågor.

Du kommer i rollen tävlingsansvarig bland annat att:
Samordna och stödja de ideellas tävlingsengagemang ute i landet.

Driva tävlingsfiskets utveckling framåt och finna nya moderna tävlingsformer.

Hantera daglig administration och nyhetsrapportering kring tävlingsverksamheten.

Värva fler föreningar att ansluta sig och sina tävlingar till Sportfiskarnas verksamhet.

Tillsammans med enheten ansvara för medlems- och föreningsservice samt klubb- och medlemsrekrytering.

Arbetet sker såväl vid skrivbordet som ute i fält. En central del av arbetet är att vara spindeln i nätet för tävlingsverksamheten ute i landet med god kontakt med medlemmar, föreningar, regionala tävlingsledare och den tävlingskommitté som arbetar på uppdrag av Sportfiskarnas förbundsstyrelse. Du har budgetansvar och arbetar såväl självständigt som tillsammans med kollegor för att nå högt satta mål. Tjänsten förutsätter visst resande och ibland arbetar du kväll och helg.

Vi vill att du som söker har:
Eftergymnasial utbildning eller motsvarande, för tjänsten, relevant kunskap. Ett stort intresse för tävlingsfiske. God inblick i föreningsverksamhet. Du bör vara drivande och välstrukturerad med god administrativ förmåga. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. God samarbetsförmåga. B-körkort. God förmåga att prioritera och att följa upp det egna arbetet.

Precis som alla anställda på Sportfiskarna är du genuint natur- och friluftsintresserad. Du har god insikt i tävlingsfisket och det ideella arbete som bygger föreningar och förbund. Du brinner för att få fler att förstå vilken fantastisk fritidssysselsättning fiske är! Välkommen att ansöka!

Kontakt
Henrik Helde, Chef medlemsenheten 08-410 80 606, henrik.helde@sportfiskarna.se

Om ansökan
Ansökan bestående av personligt brev och CV tas emot via e-post: jobb@sportfiskarna.se. Ange ”Tävlingsansvarig” i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 15 oktober 2017.

Kontakt:
Henrik Helde, Chef medlemsenheten 08-410 80 606, henrik.helde@sportfiskarna.se

Läs hela platsannonsen här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Tävlingsfiske, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv