Regional ungdomsledaträff i Göteborg

ungdomsfiske_m_vs_80...
Foto: Sportfiskarna
Lördagen den 3 juni bjuder Sportfiskarna Region väst in till en träff för alla som vill lära ut fiske till barn och ungdomar. Dagen har tema ”meta gädda och karp”.

Vår utbildningsdag inleds klockan 9 vid Sportfiskarnas regionkontor Sjölyckan i Göteborg. Vi talar om läget i klubbarna, gör lite gruppövningar och lär av varandras erfarenheter. Fokus i denna del ligger på vad det innebär att vara ungdomsledare.

Till stor del handlar också dagen om konkreta fisketips med fokus på mete från land. Det blir intressanta pass kring hur man med enkla medel kan fånga stora och spännande fiskar med effektiva och lite nytänkande metoder. ”Deadbaiting” efter gädda och ”stalking” efter karp kan båda vara fantastiska aktiviteter ute i klubbar och på fiskeskolor! Gästar gör expert från Svenska Karpklubben.

Dagen avslutas med fiske i det klassiska metevattnet Härlanda tjärn. Här stannar man hur länge man vill, men kl 18 är en slags preliminär slutpunkt för dagens officiella schema.

Dagen är kostnadsfri och Sportfiskarna bjuder på mat. Som deltagare ska man vara medlem i Sportfiskarna eller/och vara medlem i någon av Sportfiskarnas klubbar.

Skicka anmälan till: hans.linqwist@sportfiskarna.se

Kategorier: Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv