Nu drar kvalet till SM i Gädda igång

logo_cwc-masters2017...
Bild: Sportfish Masters
Nu i helgen drar kvalserien till SM i Gädda - Sportfish Masters igång med två tävlingar i Ringsjön.
De första deltävlingarna hålls i skånska Ringsjön lördag-söndag 8–9 april. Till den inledande kvaltävlingen på lördag är drygt 30 team anmälda och i söndagens tävling deltar ett 15-tal team. De påföljande tävlingarna hålls sedan i Valdemarsvik och Mariefred.

Nytt: kvaltävling på Åland
Årets kvalserie har utökats till 24 kvaltävlingar. 23 hålls i olika gäddvatten landet runt, men även en kvaltävling på Åland med fisket i skärgården utanför Mariehamn.

- I och med att antalet tävlingar utökats räknar vi med att antalet deltagare åter slår nya rekord och titeln svensk mästare i gäddfiske blir bara mer och mer prestigefylld, kommenterar arrangören Niclas Åhrman från Sportfish Masters.

Superfinal i Nyköping i oktober
Kvalserien avslutas i oktober med ett tredagars finaldrama i skärgården utanför Nyköping. 20–21 oktober hålls två semifinaler som tar ut finalisterna till superfinalen den 22 oktober där de bästa 10 lagen som gör upp om titeln svensk mästare i gäddfiske. En ny spännande detalj i årets tävling är att det i de 10 finallagens båtar kommer finnas en kameraman som filmar hela tävlingen. Hela slutfinalen kommer även att livesändas och en studio med expertpanel kommer att finnas på plats för att följa detta med inkommande frågor från tittare och närvarande publik på finalhotellet.

Läs mer om SM i Gädda - Sportfish Masters här.

 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske i Malmö, Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv