Kom på street-fiske med Sportfiskarna

logga_ungdom_street_...
Bild: Sportfiskarna
I år storsatsar Sportfiskarna på konceptet ”Street” – öppna och roliga prova-på-fisken för barn och ungdomar mitt inne i tre svenska citykärnor. Nu närmare det sig premiär i Göteborg, Malmö och Karlstad.

Det är ofta bra fiske inne stan. I våra regionkontorsorter Göteborg, Malmö och Karlstad finns fantastiska möjligheter till ett toppfiske direkt från trottoaren. Städernas kanaler och älvmynningar ger öppningar mot hav och sjö och ger en stadig ström av tillkommande fisk. Detta ger möjlighet till ett spännande fiske som Sportfiskarna vill att fler barn och ungdomar ska få prova på.

- Med ”Street” vill vi ge kidsen ett kul efter-skolan-häng tillsammans med oss. Vi satsar på att erbjuda ett varierat fiske och en perfekt chans att träffa andra fiskeintresserade i samma ålder. Vi kommer att ge möjligheten till att testa på olika typer av mete och spinnfiske. All utrustning finns att låna på plats, berättar Sportfiskarna nationellt ungdomsansvarige Oscar Trowald.

Redan på torsdag är det premiär i Malmö. Onsdagen 12/4 drar Street igång i Göteborg. Första veckan i maj är det startskott i Karlstad.

Hitta mer lokala detaljer här:

Malmö

Göteborg

Karlstad

Kategorier: Ungdom, Fiske i Göteborg, Fiske i Värmland, Fiske i Malmö | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv