Lägerrapport från Höstlovet

Gäddlägret ABU bleki...

Foto: Sportfiskarna
Sportfiskarna organiserade och finansierade två ungdomsläger på höstlovet. Det ena var Abus Gäddläger i Blekinge där Abu Garcia och Sportfiskarnas Blekingedistrikt var de två utförande aktörerna. Det andra lägret var Helsingborgslägret där Sportfiskarnas ungdomsansvariga Hans Lindqwist fanns med på plats som ledare. Helsingborgslägret är annars ett samarbete med Helsingborgs Ungdomsfiskeklubb och Helsingborgsbåtarna.

I Blekinge bjöds det på bra gäddfiske och gott humör trots att vädret var nyckfullt med sol ena dagen och blåst nästa! Med på plats i Järnavik fanns även personal från Forshagas sportfiskelinje. En länk till bilder från lägret finns här.

I Helsingborg var vädret snudd på ännu busigare och gav de 20 deltagarna en rejäl utmaning. Det var fint på måndagen med uppehåll och svaga vindar. Då bjöds det även på fint spättamete, ungdomarna kunde själva laga till en fantastisk middag på egenfångad rödspätta på kvällen. Tisdagen gav fint torsk och sillfiske men onsdagen blåste inne så då blev det ett besök i fiskebutiken istället. Bilder från lägret hittar du här.

Sportfiskarna vill passa på att tacka Sveaskog som varje år bidrar med pengar som gör det möjligt för Sportfiskarna att genomföra och stödja ungdomsläger runt om i hela landet.

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv