Full fart på Sportfiskets dag i Göteborg

Fredrik-Aremyr-sport...
Foto: Fredrik Aremyr / Fiskeglädje på Sjölyckan.
Söndagens Sportfiskets dag i Göteborg lockade en bit över 300 personer. Mer än 100 barn fiskade regnbåge och runt om regionkontoret anordnandes kul aktiviteter av distriktets klubbar.

Sportfiskets dag i Göteborg är ett årligt välkomnande av höstens annalkande fiskesäsong. Alla är välkomna och utbudet av aktiviteter är stort. Det är en familjedag med lång tradition och ett kul tillfälle att återse de många barn varit med på förbundets aktiviteter under sommaren.

Kring kontorets dammar myllrade det som vanligt av fiskesugna barn som instruerades av förbundets duktiga ungdomsledare. Uppe i Delsjön var det guidat gäddfiske med SFK Aktiv. Inne på Sjölyckan stod Majorna SFK för flugbindning och wobblermålning. Rannebergens SFK stod som vanligt för caféverksamhet. Nya gäster för i år var Föreningen Kungälv Sportfiskare som stod för en väldigt uppskattad station med flugkastteknik vid dammarna.

Hos MM Sportfiske kunde besökaren titta in höstens fiskeprylar. Sportfiskarna vill rikta ett stort tack till Wiggler AB som donerade både priser och höll i regnbågsfiske. Det senare via de duktiga killarna från West Coast Predator Society.

Välkomna åter på nästa Sportfiskets dag 2017!

Kategorier: Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv