Grymt fiske och Master Class i Forshaga

belin_m_lax_forshaga...
Foto: Sportfiskarna / Peter Belin, platschef för regionkontoret visar var skåpet ska stå!
Sportfiskarnas regionkontor i Värmland rapporterar att det just nu är väldigt bra med lax i Forshagaforsen. Nästa helg hålls även en särskild kurs i laxfiske med tvåhands flugspö under ledning av laxfiskegurun Mikael Frödin. För den som vill utveckla sitt fiske finns fortfarande möjlighet att anmäla sig.

Nästa helg arrangerar Sportfiskarna tillsammans med Forshagaforsens FVOF laxfiskekursen "Master Class" med Mikael Frödin. Det finns fortfarande några platser kvar. Se bifogad info och hör snabbt av er ni som är intresserade.

Kursen omfattar fiske i 3 dagar inklusive föredrag, guidningar och instruktioner. Boende och alla måltider inklusive trerättersmiddag fredag och lördag ingår. Medlem i Sportfiskarna har rabatt på kursen!

Peter Belin om laxfisket just nu:
Det är just nu mycket fisk i älven här utanför men inte så många som fiskar. Kvällstid är absolut bästa tiden och några fiskare har fångat 4-5 fiskar/kväll under förra  veckan. Nästa vecka kommer det bli ännu bättre och  alla deltagare på Master Class riskerar att få drilla lax!

Statistiken förra året var att det fångades 500 lax/öring på 1100 fisketillfällen så Forshagaforsenhar troligen Sveriges (norra Europas) bästa laxfiske om man räknar fångst per ansträngning!

Läs info om kursen här.

Kategorier: Fiske, Fiske i Värmland | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv