Full fart framåt mot finalen

Kval Karlskrona 2016...
Team Bulk tog hem segern på kvalet i Karlskrona. Foto: Sportfiskarna

Det är full fart framåt mot finalen i SM i gädda Happy Angler Sportfish Masters 2016. Med ett ökat deltagarantal jämfört med förra året så ökar spänningen inför finalen i höst som säkerligen kommer bli något alldeles extra i form av en lång och tuff tävling.

I helgen som var genomfördes kvaltävlingen i Karlskrona, vilket ju även är finalvattnet, med ett nytt deltagarrekord under kvalet med hela 75 lag till start. Det innebär att ytterligare 37 lag nu kvalat till finalen. På toppen av prispallen efter en dag med hårt slit och ett gäng gäddor hamnade Team Bulk bestående av Jörgen Lindell, Anders Brink och Dennis Berger. De mäktade med 466 cm gädda på sina fem största fiskar. Stort grattis till dem. Teamet får väl då också i ett väldigt tidigt skede stå som ett första lag med blickarna på sig inför den kommande finalen.

Kval Karlskrona 2016...
Kvalets längsta gädda på 109 cm fångades av Håkan Björk från Team Karlskrona fiske. Foto: Sportfiskarna

Nu kommande helg drar kvaltävlingarna vidare till Skene och Öresjön på lördagen för att sedan vara i Husqvarna i Landsjön på söndagen. I Skene är det 27 lag anmälda och i Husqvarna är det 45 lag. Skitfiske till alla där!

Vårens kvaltävlingar avslutas med en sista kvaltävling i Mariefred på Mälaren lördagen den 18 juni. I dagsläget är det till den tävlingen 20 lag anmälda.

Höstens återstående sex kvaltävlingar drar sedan igång den 4 september i Dalarna på sjön Runn.

Mer info och anmälan på www.sportfishmasters.se

Kategorier: Fiske, Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv