Nu startar Artjakten!

Artjakten2016_800pix
Bild: Fiskejournalen
Gör sommarlovets fiskeäventyr ännu roligare! Genom webbfisketävlingen Artjakten utmanar du dig själv och andra att fånga så många arter som möjligt. Fina och många priser väntar. Tävlingen innehåller också flera roliga nyheter för 2016!

Artjakten är den givna tävlingen under sommarlovet för alla fiskeintresserade unga upp till 16 år. Upplägget är både kul och enkelt. Ut och fiska, fota dig och din fisk och posta upp den på webben. Tävlingen håller på 1/6– 31/8. Flest arter vinner!

– Det är en av årets stora höjdpunkter att få följa med på deltagarnas sommarlov genom deras fina fiskebilder. Jag önskar att så många barn och ungdomar som möjligt får chansen att uppleva fiske och artrikedom i sommar, säger Sportfiskarnas ungdomskonsulent och artfiskeexpert Hans Lindqwist. 

I år får Fiskejournalen och Sportfiskarna sällskap av Abu Garcia som arrangerande samarbetspartner. Detta innebär ännu fler priser till alla deltagare – i år får de 500 första deltagarna ett bete hemskickat till sig!

En annan rolig nyhet för i år är att det nu finns två nya tävlingskategorier vid sidan av själva huvudtävlingen. Den ena är ett pris för flest fångade sötvattensarter och den andra är ett pris för årets allra mest spektakulära fångst.

Här registrerar du dina fiskar: Fiskejournalen

Kategorier: Ungdom, Fiske, Fiske i Göteborg, Fiske i Stockholm, Fiske i Värmland | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv