Sommarjobba hos Sportfiskarna!

majorna_800
Foto: Sportfiskarna
Sportfiskarna storsatsar detta år på att arrangera fiskeskolor i Malmö och Stockholm. Vi söker nu ungdomsledare för fiskeaktiviteter under årets alla skollov!

Att sprida fiskeglädje till barn och ungdomar är jätteviktigt för Sportfiskarna. För att det ska vara möjligt krävs engagerade ungdomsledare som brinner för sportfiske.

Vi kommer i år att kunna erbjuda 10 personer några veckors sommarjobb i Malmö och Stockholm. Vi kommer också att kunna erbjuda korta men innehållsrika utbildningsdagar för uppemot 20 personer på varje ort. Med denna utbildning kan ni bli aktuella för andra uppdrag – för andra sportfiskeaktiviteter eller för sommarjobb längre fram. Du kan även anmäla dig till vår nationella ungdomsledarutbildning i Bromölla 14-15 maj.

Som ungdomsledare bör du vara åtminstone 16 år, bosatt i Malmö eller Stockholm och tycka att det är kul att lära yngre att fiska. Såklart ska du också vara medlem i Sportfiskarna!

Intresserad? Skicka en kort beskrivning av dig själv, inklusive kontakt- och personuppgifter till vår nationellt ungdomsansvarige:
oscar.trowald@sportfiskarna.se  

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv