Förlängd ansökningstid för Aktivitetsbidraget!

hostlovsfiske_2015_8...
Skynda på med ansökningarna! Foto: Bengt Olsson
15 april är nu sista datum för att ansöka till Aktivitetsbidraget. I år är bidraget utökat med 100 000 kronor som ska främja ungdomsverksamhet.

Anslutna föreningar kan nu ansöka om totalt 400 000 kronor för att göra öppna aktiviteter med inriktning på integration, kvinnors fiske och fiske för funktionshindrade. Tidigare år har 300 000 kronor delats ut vilket 2015 bidrog till fiske- och friluftsaktiviteter för uppskattningsvis 4 700 deltagare. Nu stöttar alltså förbundet utökade aktiviteter för ännu fler fiskeintresserade unga. Sportfiskarnas försäkringssamarbetspartner Svedea är med och bidrar till aktivitetsbidraget.

– Miss nu inte chansen att få bidrag till er lokala verksamhet! Vi vill ha era ansökningar senast 15 april. Ring gärna om ni har någon fundering, uppmanar Oscar Trowald, ungdomsansvarig på Sportfiskarna.

I år finns även möjligheten för anslutna klubbar och distrikt att arrangera flerdagars Sommarfiskeskolor med potential att aktivera åtminstone 20 ungdomar. Finns detta intresse vill vi att ni kontaktar ungdomsansvarige direkt. Det finns då möjligheten att söka större summor.

Kontakt: Oscar Trowald, oscar.trowald@sportfiskarna.se, 08-410 806 26.

Läs mer om ansökan här.

Kategorier: Nyheter förstasidan, Förening | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv