Våra fiskeläger 2016


Foto: Bengt Olsson
2016 kommer att erbjuda många roliga och spektakulära fiskeläger i alla prisklasser. Du kan fiska allt från gädda och abborre till torsk och rödspätta. De flesta läger riktar sig till dig som är mellan 12-19 år. Nytt för i år är bland annat ett pimpelläger i Jämtland som fiskeklubben Enskedes SFK genomför i samarbete med Sportfiskarna och Sundsjöfiskarna.

Om pimpellägret i Jämtland:
Lägret riktar sig till  till dig som är mellan 12-19 år. Vi startar från Stockholm i minibussar på torsdagsmorgonen den 24/3 och fiskar i 4 dagar. Vi är tillbaka i Stockholm måndag kväll den 28/3. Möjlighet finns att bli upplockad längs vägen upp mot Jämtland. Det blir fokus på tävlingspimpel och fisketeknik och alla som är med får priser. Med på lägret som ledare än några av Sveriges absolut främsta pimpelfiskare. Bland annat kommer kvällarna innehålla gästföreläsare och teknik. Mat, boende och resa ingår.

Missa inte att kolla igenom lägerutbudet och kanske önska eller ge bort en lägervistelse i födelsedagspresent. Du måste alltid vara medlem för att få delta på våra läger.

Läs mer på vår lägersida.

Kategorier: Ungdom, Fiske i Stockholm | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv