Gå 2 för 1 på Båtmässans sportfiskedag 7/2!


Sportfiskarnas gäddexpert Tobias Fränstam står på scen! Foto: Bengt Olsson
Du som är medlem kan ta med en fiskekompis gratis på Båtmässan i Göteborg 7/2.
Sportfiskedagen blev ett av de mest uppskattade inslagen på Båtmässan i Göteborg 2015. Även 2016 arrangerar Båtmässan i samarbete med Sportfiskarna och Fiskejournalen en temadag för sportfiske, söndagen den 7 februari. Utöver ett späckat scenprogram finns det bland annat en kastpool och ett sportfiskebåtstorg.

Nytt för i år:
Du som är medlem i Sportfiskarna kan nyttja ett 2 för 1-erbjudande när du handlar din biljett i kassan på Svenska Mässan. Skriv ut flyern på nedanstående länk och ta med både flyern och en fiskekompis, så får du köpa två biljetter till priset av en 7-9 februari!

Söndagens scenprogram:
Sportfiskedagen bjuder på en rad tunga fiskeprofiler, eller vad sägs om Sportfiskarnas gäddexpert Tobias Fränstam och havsfiskeexpert Markus Lundgren, Fiskejournalens Martin Falklind, betesbyggaren Claes ”Svartzonker” Claesson och flugfiskeoraklet Johan Klingberg. Utöver detta finns Sportfiskarna på plats vid scenen hela dagen. Passa på att prata med oss om sportfiske, gäddfabriker, västerhavsfrågor, fiskevård, havsöring, ungdomsfrågor eller något annat du undrar över. Du kan även handla böcker eller Ge Fan I Våra Vatten-produkter där allt överskott som vanligt går till svensk fiskevård.

Klicka här för att ladda hem flyern.

Klicka här för mer info om Sportfiskedagen.

Kategorier: Fiske i Göteborg | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv