Många nya fiskevatten på Fiskekort.se


Kom och fiska gös i Ljusnan! Foto: Järvsö Fvo

Utbudet på Fiskekort.se ökar hela tiden och erbjuder fiskekort till attraktiva fiskevatten i hela landet. Nu kan du köpa fiskekort online till fem helt nya fiskeområden.

Nytt från norr till söder på Fiskekort.se
Arjeplogs Båt-och Trollingklubb har tagit över arrendet av det stora sjösystemet runt Arjeplog och säljer nu fiskekort online på fiskekort.se. De nya kortfiskeområdena omfattar delar av Hornavan nedanför odlingsgränsen och Uddjaur, Storavan, Aisjaur, Fluka och Kakel. Området hyser storväxt fiskätande öring men även harr, gädda och abborre. Trollingfisket är mycket bra men prova även isfiske och exempelvis flugfiske.

Bodens Jakt och Fiskevårdsklubb erbjuder fiskekort till sjön Fisklösträsk som trots namnet är allt annat än fisklös. Här finns två vindskydd, en övernattningskoja och flera eldstäder i mycket fin natur. Utsättning av regnbåge och öring sker vår och höst.

Lidens nedre fiskevårdsområde ligger nordväst om Timrå och bjuder bland annat på ett mycket spännande fiske efter grov röding i Dacksjön, området omfattar fler sjöar och även delar av Indalsälven.

Järvsö Fvo ligger strax väster om Hudiksvall. Området bjuder på ett mycket varierat fiske då området innefattar en sträcka av Ljusnan och ett antal sjöar och tjärnar. Här kan du bland annat fiska efter öring och harr i strömsträckorna och gös, gädda och abborre i de lugnflytande delarna av Ljusnan. Mycket bra flugfiske efter harr och öring finns även i Ljussjön. På området finns även flera put&take-vatten med öring och regnbåge till vilka särskilda fiskekort säljs.

Nybroån rinner strax öster om Ystad och bjuder på ett riktigt högkvalitativt havsöringsfiske under flera perioder av året, men även familjevänligt sommarfiske efter arter som gädda och abborre, id, braxen och mört.

Här köper du fiskekorten:

Arjeplogs trollingklubb

Bodens Jakt och Fiskevårdsklubb

Lidens nedre fiskevårdsområde

Järvsö Fvo

Nybroån

Vill även ni sälja era fiskekort online och öka tillgängligheten och er service till gästande fiskare?
Fiskekort.se erbjuder en enkel och användarvänlig plattform. Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång:

Kontakt Fiskekort.se:
Mikael Dalman, 0920-150 38, mikael.dalman@sportfiskarna.se
Per Göran Jönsson, 040-787 21, pergoran.jonsson@sportfiskarna.se
www.fiskekort.se

Kategorier: Nyheter förstasidan, Fiske, Förening, Fisketips | Taggar: fiskekort.se |

Nyhetsarkiv