Sportfiskarna glada över St Anna Pike Opens anslutning

Tobias Fränstam med 97cm gädda från tävlingen. Foto: Anssi Lehtevä

Som ett led i att ansluta landets större gäddfisketävlingar och därigenom öka intresset för att skydda och stärka bestånden av rovfisk och främst då gäddan, har nu ST Anna Pike Open anslutit sin tävling till Sportfiskarna.

Bakom St Anna Pike Open står arrangörerna Magnus ”Mankan” Stendahl och Håkan Ek som mycket föredömligt har arbetat för en anslutning. Tidigare har även 24 Timmarsgäddan börjat med krav på medlemskap hos deltagarna. Att fler gäddtävlingar ansluter sig innebär en betydelsefull stöttning av förbundets arbete och aktualiserar även arbetet med miljöåtgärder i de regioner tävlingarna hålls.

Sportfiskarna kommer nu att se över möjligheterna till åtgärder i Östergötland/St Anna-regionen som ett extra tack till alla de som blivit medlemmar hos oss och som deltog på tävlingen.

Vinnare av tävlingen var Team Slips med en total längd av 492cm gädda på deras fem längsta fiskar och tävlingens största fisk var en 115cm lång och drygt 10 kilo tung fisk fångad av Viktor i Team Max Fishing. Se fullständiga resultat här.

Sportfiskarna vill även rikta ett stort tack till tävlingens sponsorer vilka i hög grad bidrog till att höja tävlingen status.

Kategorier: Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv