Följ med oss på Fiskekryssningen

Bild: Fiskejournalen

För tredje året på raken kastar Fiskekryssningen loss med höstens roligaste sportfiskehändelse 6 - 7 november.

Det blir ett helt dygn i sportfiskets tecken. Landets ledande sportfiskeexperter ger dig sina bästa historier och fisketips. Det blir workshops, föredrag, minimässa och massor av fiskesnack.

Sportfiskarnas Tobias Fränstam kommer gå på djupet med varför gäddor och abborrar beter sig på det ena eller andra sättet – och hur du ska göra för att överlista dem. Tobias berättare det senaste kring vilka taktiker och tekniker som varit mest framgångsrika och detaljerna kring vad som verkligen avgjorde för att lura de allra största gäddorna och abborrarna under det gångna året.

Sportfiskarnas Lars Ljunggren kommer att berätta hur Storsjöns FVOF arbetar med långsiktig förvaltning och fiskevård med gös i fokus. Storsjön utanför Gävle är i dag en av Sveriges bästa gössjöar. Inspiration till alla som är sugna på att ta tag i sitt omgivande gösvatten utlovas.

Fiskekryssningen lämnar Värtahamnen i Stockholm vid sju på fredagkvällen. Sedan äter vi middag, umgås och lyssnar på musik. På lördagen är det fullspäckat program om sportfiske i alla dess former. I år har minimässan temat Fiskedestinationer. På lördag vid sex kliver vi av båten i Värtahamnen igen.

För den som av någon anledning ännu inte är hängiven sportfiskare finns andra aktiviteter ombord, som shopping och nöjen.

Mer info hittar du här. Vill du boka direkt gör du det hos TallinkSilja
eller ring 08 - 666 33 33.

 

Kategorier: Nyheter förstasidan | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv