Var med i Rapala Cup – hela sommarlovet!

Första juni gick startskottet för årets roligaste fisketävling. Genom Rapala Cup uppmanas alla ni barn och ungdomar upp till 16 år att ge er ut och fiska hela sommarlovet. De fiskar ni lyckas fånga samlar ni på webben – flest olika arter vid sommarens slut vinner!

Rapala Cup har varit en populär fisketävling under flera somrar. Varje år är uppemot 500 barn med och samlar arter och tävlar mot sig själva och andra. Genom tävlingen ges du möjlighet att bredda ditt fiske – att upptäcka nya arter, fisketekniker och fiskevatten. Både lärorikt och kul! Även om man inte satsar på att vinna så är det roligt att se sitt namn röra sig i resultatlistan i takt med nya fångster!

Att vara med i tävlingen är enkelt. Så fort du har landat en fisk, tar du en bild på dig själv och din fångst. Du går sedan in på Fiskejournalen.se, fyller i lite personuppgifter och laddar upp bilden. Varje gång du får en ny art, gör du samma sak. Dina fiskar samlas på sajten och du och andra kan titta på dem.

När sommaren är slut vinner den som har fångat allra flest arter. De tio deltagare som hamnar överst på listan vinner fiskeutrustningar från Shimano och helårsprenumerationer på Fiskejournalen. Ingen i tävlingen går dock lottlös! De 300 första som anmäler en fisk får ett bete från Rapala. Alla de som anmäler fiskar därefter får en snygg buff från Sportfiskarna – alla blir på så sätt vinnare!

– Det är superkul att få vara med Fiskejournalen och Normark på detta fiskeäventyr i år. Sommarlovet är som gjort för fiske och Rapala Cup ger sommarens fiskeupplevelser en extra kick. Ut och fiska! -uppmanar Sportfiskarnas ungdomsansvarige Oscar Trowald.

 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Fiske, Fisketips | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv