Teckna båtförsäkring hos Svedea

Sportfiskarna har tillsammans med Svedea tagit fram en ny båtförsäkring som bättre tar hänsyn till sportfiskarnas behov.

Att fiska på fritiden lockar allt fler svenskar. Många fritidsfiskare investerar också i en bra båt som lämpar sig för fiske. Nu lanserar Svedea tillsammans med Sportfiskarna en helt ny båtförsäkring som bättre tar hänsyn till sportfiskarnas behov.

– Vi har under åren fått många frågor från sportfiskare som undrar om försäkringen täcker fiskeutrustning och annan extrautrustning, säger Göran Södergren, produktchef för båtförsäkring på Svedea. Vi lyssnar på våra kunder och är mycket nöjda med att nu kunna erbjuda en skräddarsydd försäkring för Sportfiskarnas tiotusentals medlemmar.

– Sportfisket växer, vi är nu två miljoner som fiskar varje år och många gör det från båt. Därför är vi glada att kunna erbjuda en båtförsäkring anpassad för sportfiske till våra medlemmar, nya såväl som befintliga, säger Anders Karlsson, Sportfiskarnas generalsekreterare.

Den nya försäkringen gäller året runt i sjön utan förhöjd självrisk och täcker skador på fiskeutrustning upp till 30 000 kronor. Den täcker också fast monterad extrautrustning som trollingrigg och spöhållare inom båtens försäkringsvärde.

– Vi vet från vår årliga båtlivsundersökning att en sjättedel av våra kunder ofta använder sin båt för fiske och att fler än hälften av dem har extrautrustning till ett betydande värde. Det känns bra att kunna erbjuda dessa kunder ett utökat försäkringsskydd anpassat till deras behov, säger Göran Södergren.

Läs mer och teckna försäkringen på: www.svedea.se/sportfiskarna

Kategorier: Äldre nyheter, Nyheter förstasidan | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv