NY LAGSTIFTNING FÖR VATTEN -JA TACK

Sportfiskarna har tagit fram en kampanjknapp för att uppmärksamma kampen för en bättre lagstiftning för olika vattenverksamheter. Du kan få din egen knapp och visa ditt stöd för bättre vattenmiljö via vår kampanjsida.

– Vi gör nu en större kampanj för att uppmärksamma frågan och sätta mer press på regeringen i frågan om Vattenverksamhetsutredningen. I detta samverkar vi nu med andra miljöorganisationer: Älvräddarna och WWF, säger Christina Lindhagen, sakkunnig på Sportfiskarna.

Vattenverksamhetsutredningen är vår största möjlighet att förändra vattenkraften och andra vattenverksamheter till det bättre. Sportfiskarna och övriga miljöorganisationer lämnade i oktober in synpunkter på Vattenverksamhetsutredningens slutbetänkande. Nu ligger bollen hos regeringen att omsätta utredningens förslag till konkreta åtgärder.

– En ny fas av kampen inträder nu, vi ska se till att förslagen tas upp och behandlas i riksdagen! Sportfiskarna och övriga miljöorganisationer fortsätter arbetet med att påverka beslutsfattarna till rätt beslut. Du kan bidra genom att stötta vår knapp-kampanj, berättar Christina Lindhagen.

Beställ din knapp för ny vattenlag på: www.nyvattenlag.nu
 

Kategorier: Äldre nyheter, Miljö | Taggar: Vattenverksamhetsutredningen |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv