Välbesökt tävlingsmöte i Alvik

Till årets tävlingsmöte infann sig ett rekordstort antal ombud, vid den slutgiltiga genomgången av röstlängden summerades 55 röstberättigade klubb- och distriktsrepresentanter.

Förutom de röstberättigade deltog även fyra icke röstberättigade medlemmar med yttranderätt på mötet, samt ett antal tjänstemän och styrelsemedlemmar, totalt 65 deltagare.

Tävlingsmötet var genomgående mycket givande och konstruktivt med livlig god dialog och bra beslut vilka säkerligen kommer bidra till tävlingsfiskets fortsatta utveckling framöver.

Kort om mötesbeslut
Nytt för tävlingsverksamheten inför 2015 kommer bland annat att bli förändringar i åldersindelningen av klassen veteran samt en hel del lättnader för att ansöka om handikappkort. I övrigt kommer landslagkvalen i mormyska bli kvar i sin nuvarande form men med möjlighet till uppdateringar av konceptet. På lag-SM i internationellt mete kommer det fortsättningsvis vara tillåtet att fiska med så kallade feeder trots att metoden inte är tillåten på VM. Detta beslut röstades igenom med stor marginal. Även två nya grenansvariga valdes på mötet: Erik Tikkanen från Hässelby som pimpelansvarig, samt Torbjörn Eriksson från Stråvalla som ansvarig för flugfiske.

Protokoll från tävlingsmötet kommer snart upp på hemsidan.

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv