Charity Shirts donerar pengar till fiskevård

Charity Shirts UF som drivs av fyra unga killar från Edsbyn säljer t-shirts till förmån för fiskevård. Nyligen donerade företaget 6000 kronor till Sportfiskarnas fiskevårdsfond.

– Även om vi inte donerar någon jättesumma så hoppas vi att det hjälper i alla fall till någon liten lekbotten eller liknande, kommenterar Sebastian Johansson från Charity Shirts UF.

Charity Shirts UF säljer t-shirts och donerar hela vinsten från försäljningen till välgörande ändamål. Pengarna går bland annat till hjärnforskning, idrottsprojekt i Kenya, och fiskevård i Sverige. Företaget drivs av Sebastian Johansson, Tomas Hedlund, Samuel Helmersson och Jack Rizell Montan, samtliga går på ekonomiprogrammet på Voxnadalens Gymnasium i Edsbyn. Charity Shirts UF ingår i nätverket Ung Företagssamhet.  Charity Shirts medverkade på Sportfiskemässan i Kista där de sålde en särskild t-shirt med C&R-motiv. Försäljningen har nu resulterat i en donation på 6000 kronor till Fiskevårdsfonden.

– Sportfiskarna vill rikta ett stort tack till Charity Shirts UF för deras arbete och donationen. Kombinerat med ideellt arbete i fiskeklubbarna så kan man åstadkomma förvånansvärt mycket fiskevård med relativt små medel. Pengarna kommer väl till pass och kommer att göra stor nytta, kommenterar Joel Norlin, huvudansvarig för Sportfiskarnas Rovfiskprojekt.

Här kan du läsa mer om Charity Shirts och köpa deras t-shirts online.

Läs mer om Fiskevårdsfonden här.

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv