Träffa Sportfiskarna på Flugfiskets Mästare på lördag

Nu på lördag går Halmstadmässan "Flugfiskets Mästare" av stapeln, där du bland annat kan träffa Sportfiskarna.

Flugfiskets Mästare är en årligt återkommande sportfiskemässa, med en blandning av utställningar, föreläsningar och debatter. I år är det extra fokus på miljöfrågor, och debatter kommer att äga rum i heta frågor såsom EU:s vattendirektiv, minikraftverk och ett utvecklat Nissan, vattendraget i centrala Halmstad. Sportfiskarna kommer att tillsammans med bland annat Älvräddarna och representanter för vattenkraftsindustrin delta i en paneldiskussion om småskalig vattenkrafts negativa miljöpåverkan.

Sportfiskarnas ungdomskonsulent Hans Lindqwist och biolog Markus Lundgren finns i en monter, förstärkta av Per Ingvarsson och Alexander Bengtsson från Sportfiskarnas Hallandsdistrikt. Kom gärna förbi och prata sportfiske, fiskevård eller ungdomsfrågor!

Programmet är späckat med stor representation från redskapshandlare, flugbindare, naturfotografer och kända föreläsare. Isabella Lövin - EU-parlamentsledamot, journalist och författare till boken Tyst hav som gav henne Stora journalistpriset 2007 - är en av de mer namnkunniga föreläsarna. Läs hela programmet här.


Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv