Båtmässan i Göteborg 2014 – kryddad med sportfiske

Nu är det inte långt kvar tills att Båtmässan i Göteborg drar igång, i år med ett extra element sportfiske.

Lördagen den 1/2 börjar mässan som pågår fram till och med söndagen den 9/2. Särskilt roligt är att det i år kommer finnas extra mycket för sportfiskaren att uppleva och titta på. Så här skriver Båtmässan i ett nyhetsutskick:

"I D-hallen återfinns utställarna som säljer sportfiskeprylar. Totalt blir det över 200 kvadratmeter med sportfiskeförsäljning från kända återförsäljare såsom Stjärnås, Fladen, FishOnNet m fl. Dessutom är det flera av båtutställarna som kommer medverka med båtar avsedda för sportfiske. Bland annat blir det världspremiärer med båtar från Micore, Finnmaster och Arronet som lämpar sig väl för fiske och även fina sportfiskebåtar från t.ex. Tracker, Linder och Yamarin.

Söndagen den 2/2 är det den stora Sportfiskedagen på Båtmässan. Då träffar ni redaktionen från Fiskejournalen vid scenen ”Förverkliga dina drömmar” och lyssnar på spännande föredrag från Gunnar Westrin, Martin Falklind, PO Johannesson och Markus Lundgren. En temadag för alla oss som älskar sportfiske helt enkelt! Är du i god tid får du dessutom en tremånaders prenumeration av Fiskejournalen, detta till de 300 första som beger sig till Fiskejournalens bord vid scenen!
"




Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv