Träffa Sportfiskarna söndag 2/2 på Båtmässan i Göteborg

1-9/2 arrangeras Båtmässan i Göteborg och nytt för i år är en satsning på sportfiske med bland annat Sportfiskarna och Martin Falklind som föreläsare.

Det är Båtmässan och Fiskejournalen som i ett samarbete arrangerar en sportfiskedag söndagen 2 februari. Sportfiskarna kommer att finnas på plats vid scenen hela dagen. Vi informerar bland annat om Västerhavs-, fiskevårds- och ungdomsfrågor, säljer profilprodukter och vår serie fiskevårdsböcker till förmån för fiskevård, samt svarar på frågor om vår verksamhet i stort. Alla är hjärtligt välkomna att prata fiske och vattenvård med oss!

Flera kända föreläsare inom sportfiske är dessutom klara som föredragshållare på söndag - Martin Falklind, professionell fiskeäventyrare och chefredaktör för Fiskejournalen, Gunnar Westrin, naturfotograf, författare och stor profil inom sportfiskevärlden, samt PO Johannesson, sportfiskeglobetrotter och skribent. Den fjärde i en kvartett föreläsare är Sportfiskarnas havsfiskande biolog Markus Lundgren, som kommer att berätta om havsfisket på den svenska Västkusten. Med andra ord är söndag 2 februari en extra bra dag för dig som sportfiskare att besöka årets Båtmässa i Göteborg.

Föreläsningar
11.00  PO Johannesson
12.30  Gunnar Westrin
14.00  Markus Lundgren
15.30  Martin Falklind

Mer info om programmet hittar du här:
Pressmeddelande
Båtmässans scenprogram


Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv