Tioklubbare anmäld i Troféfisken!

Martin Wasberg från Handen har fångat och registrerat en riktig storgädda i Troféfisken, Sportfiskarna Region Mälardalens fisketävling på Sportfiskekortets vatten.
 
Martins gädda var en mycket vacker och respektingivande madam. Fångstplatsen var välkända storfiskvattnet Drevviken, söder om Stockholm. Fisken mätte 115 centimeter och vägde 10,36 kilo. En beprövad metod i kallt senhöstväder lurade upp henne: flötmete med mört. Den stora gäddan återutsattes enligt fiskereglerna efter fångst och är alltså fortsatt möjlig att fånga!
 
– Många av Stockholms sjöar har riktigt bra fiske med chans att fånga riktigt stora fiskar av flera arter. Sportfiskekortet ger ett bra och prisvärt fiske i ett 40-tal vatten i regionen, berättar Victor Söderberg på Sportfiskarna Region Mälardalen.
 
Fortsätt tävla i Troféfisken!
Det är fortsatt möjligt att vinna flertalet av de artklasser som ingår i Troféfisken. Tävlingen går ut på att med sportfiskemetoder fånga den tyngsta fisken av någon av arterna abborre, björkna, braxen, gädda, gös, karp, mört, ruda, sarv och sutare. Den största fisken av varje art belönas med pris i form av presentkort på 1000 kronor i någon av följande butiker:

Fishingstore
Fly Fisherman
Sportfiskeboden
Sundbybergs Sportfiske
Söder Sportfiske
 
 
Hittills har exempelvis varken någon gös, abborre, mört eller björkna blivit registrerad i tävlingen. Den som metar upp och registrerar en mört kan alltså vinna fiskegrejor för tusen kronor!
 
Sänkt pris på Sportfiskekortet
Du som vill delta i Troféfisken måste ha ett giltigt Sportfiskekort. Nu sänks priset på årets kort till 150 kronor under resterande delen av kortets giltighetstid. 
 
Köp kortet på: www.fiskekort.se/sportfiskekortet 
 
Läs mer om Sportfiskekortets vatten, fiskeregler och Troféfisken här: www.sportfiskarna.se/sportfiskekortet
 
Mer info: Victor Söderberg, victor.soderberg@sportfiskarna.se, 08-410 80 683
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv