Höstlovsfiske med Sportfiskarna i Göteborg

Under höstlovet arrangerar Sportfiskarna flera gratis fiskeaktiviteter i Göteborg. Alla är välkomna!

Först ut är tisdagen den 29 oktober då vi samlas vid Härlanda tjärn för att fiska regnbåge mellan klockan 10:00 och 14:00. Sportfiskarna Region Väst är det som står för kalaset och vi kommer att grilla korv, meta och spinnfiska.
   Det finns också möjlighet att få ett kostnadsfritt prova på-medlemskap i Sportfiskarna som gäller till och med 2014-03-31. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som gäller under fiske samt resor till och från fisket. Ingår gör även tre nummer av Sveriges största fiskemagasin Svenskt Fiske, rabatter på fiskebutiker och andra medlemsförmåner. Vi kommer också att dela ut en del informationsmaterial.

Nästföljande fem dagar 30/10 till 3/11 kommer vi att hålla till på Sportfiskarnas regionkontor Sjölyckan 6, 416 55 Göteborg för att prova på olika fiskemetoder, och fiska regnbåge i dammarna på Sjölyckan. Det är gratis och det är Sportfiskarna i samarbete med ABU Garcia som står för kalaset. Vi bjuder på korv med bröd och står för all fiskeutrustning. Det kommer också att finnas gåvo-påsar till barnen och lite tävlingar.
   Även under dessa dagar går det att få ett personligt prova på-medlemskap i Sportfiskarna. Det kommer att vara öppet mellan 10-14 med reservation för förändringar om det kommer mycket besökare då vi kanske kör längre.

Utskrivbar PDF med all info - klicka här.



Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv