Många glada barn på Sportfiskets dag i Göteborg

Under söndagen den 1 september genomfördes Sportfiskets dag i riktigt höstväder med rejäla regnskurar, blåst och solglimtar om vartannat.

Platsen var Sjölyckan, Sportfiskarnas regionkontor i väst och trots det oförutsägbara vädret kom runt 200 besökande. På plats var Stjärnås Sportfiske tillsammans med Majornas SFK, SFK AKTIV och Vättle-Rannebergens SFK samt personal från Sportfiskarna och distriktet Väst.

Aktiviteterna som erbjöds var många, med café, makrillrökning, gäddsafari på Delsjön, casting/kastteknikbana, flugfiske och en tipsrunda som BIOS sponsrat med fina priser. Sportfiskarna hade såklart en egen monter där profilprodukter, böcker och Ge fan i våra vatten-material såldes och info delades ut.

Allra mest populärt var dock regnbågsfisket! Alla inblandade var med och hjälpte till då köerna snabbt blev långa in till regnbågsdammarna. Ett 80-tal barn fick fånga varsin regnbåge med hjälp av mete, spinn eller flugfiske. I en fiskdamm, givetvis gratis för alla barn, var fångsten en påse med bland annat infomaterial och en keps.


Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv