Nytt i webbshopen!

Sportfiskarna lanserar nu ett flertal nya produkter, det finns både en ny praktisk Sportfiskarna flytväst för fiske och Gefan-prylar som säljs till förmån för fiskevård.

Det finns all anledning att tänka på säkerheten vid fiske. Drunkningsolyckorna har tyvärr ökat under sommaren, cirka 80 dödsfall har inträffat, en del knutna till fiske. Drunkning drabbar i regel personer utan flytväst. Passa därför gärna på att investera i en ny säker flytväst, då fiskar du säkrare och visar även att du stöttar förbundet.

Flytväst Sportfiskarna
Sportfiskarna har i samarbete med Baltic tagit fram en smidig flytväst i egen design.
Snygg allroundväst som lämpar sig väl för fiske med funktionell design. Delade flytkroppar som ger följsamhet och hög komfort. Praktisk, blixtlåsförsedd ficka och D-ring för nödstoppskontakt. Justeringsmöjligheter med knytband och midjeband. Testad och godkänd enligt EN ISO 12402-5. Flytvästen finns för vikter från 30-90 kg.
Pris inkl moms: 350: -

Gefan automatiskt uppblåsbar flytväst
Uppblåsbar räddningsväst från Baltic i unik design med specialdesignad logga av Erik Ohlsson, Millencolin. Färgindikator för CO2-patronen och mekanismen, så att du lätt kan avgöra om västen är klar för användning. Västen har bekväm fleecekrage, munventil för munuppblåsning, reflexer och visselpipa.
- En storlek 40-150 kg
- Indikator för återuppladdning
- Grenband, visselpipa och reflexer
- Fleecefodrad krage
- Lyfthandtag
- Fyra toggles
Pris: 1100:-

Ge fan i våra vatten handbyggd tail:
Det första i en serie av custombyggda beten i Ge fan i våra vatten serien. Tillverkad av Roger Norrman från RoNo Baits som i samråd med Erik Ohlsson tagit fram designen. Tailen på 90 gram är lättfiskad och långsamt sjunkande med stadigt vaggande gång. Tailen har fiskat väldigt bra detta år med flera stora gäddor på sitt samvete!
Pris: 300:-

Ny t-shirt med C&R-logga
Erik Ohlsson har tagit fram en ny logotyp för att supporta de sportfiskare som praktiserar catch & release. Med tuff logga på bröstet med texten:  For those about to catch & release we salute you! Färg, naturgrå med sandfärgat tryck. Storlek: S-XXL
Pris 150:-

Läs mer och beställ på webbshopen
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv