Träffa Sportfiskarna på gäddfiskemässa

Inför den välkända gäddfisketävlingen Värtan Cup på söndag hålls en särskild gäddfiskemässa vid Sportfiskeboden i Täby på lördag. Sportfiskarna är på plats för att informera och sälja profilprodukter.

Victor Söderberg på Sportfiskarna Region Mälardalen finns på mässan och svarar på frågor om förbundets verksamhet och säljer olika profilprodukter.

Köp nytt bete för fiskevården!
Förutom ordinarie coola Ge fan i våra vatten-prylar säljs ett helt nytt specialbyggt Gefan-tailbete. Det är erfarne betesbyggaren Roger Norrman på RoNo Baits som i samråd med Erik Ohlsson skapat tailbetet med Gefan-design.

Nytt Ge fan-bete från RoNo-baits
Pär Lindberg visar nya betet med Roger Norrman.

Det unika betet kostar 300 kr och pengarna kommer som vanligt att gå direkt till olika fiskevårdsinsatser! På mässan säljs de första 20 numrerade exemplaren i en serie. Tailen på 90 gram är lättfiskad och långsamt sjunkande med stadigt vaggande gång. Tailen har fiskat väldigt bra detta år med flera stora gäddor på sitt samvete!

Mssa inte minimässan med gäddtema:
Den som är intresserad av gäddfiske bör inte missa gäddmässan vid Sportfiskeboden lördagen innan Värtan Cup. Bland utställarna märks: Abu Garcia/Svartzonker, CWC, Savage Gear, Bios, Zalt, Pe-We lures, RoNo Baits, Dirty Pike, Otterbox- Lifeproof, med flera. Mycket bra priser utlovas samt demonstration av nya heta beten, spön, rullar, linor, tafsar med mera för gäddfisket.

Program för mässan läggs ut nu på fredag: http://www.sportfiskeboden.se/
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv