Fina sutare anmälda i Troféfisken!

Sportfiskarna Region Mälardalens fisketävling på Sportfiskekortets vatten har fått in flera fina sutare från Mörtsjön. Den senaste och största fisken anmäldes av David Edling från Norrtälje.

Flötmete med räka var vad som lurade upp den vackra fisken på 3450 gram. Det blir en spännande fortsättning i tävlingen: vem blir sutarmästare på Sportfiskekortets vatten i år?

Info om Troféfisken:
Den som tar den största fisken av arterna abborre, björkna, braxen, gädda, gös, karp, mört, ruda, sarv och sutare på något av Sportfiskekortets vatten belönas med pris i form av presentkort på 1000: - i någon av följande fiskebutiker:
Fishingstore
Fly Fisherman
Sportfiskeboden
Sundbybergs Sportfiske
Söder Sportfiske

Anmälda storfiskar kommer även att publiceras på Region Mälardalens webbsidor.

OBS! Tänk dock på att gädda och gös omfattas av ett fönsteruttag i alla vatten på Sportfiskekortet: detta betyder att endast gädda och gös mellan 45-75 cm får behållas. Handskas därför varsamt med större gäddor och gösar när du väger och fotar dem så att de kan återutsättas oskadda. Tips: blöt händerna innan du tar i fisken, kroka av dem i vattnet och väg dem i en knutlös håv eller karpsäck. Återutsätt dem snarast efter vägning och fotografering.

Läs mer om tävlingen och anmäl dina fångster här:

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv