Massor av hjälp till fiskeskolan!

Efter stölden av sportfiskeutrustningen till sommarfiskeskolan på Sjölyckan i Göteborg har flera personer och företag nu hört av sig för att bidra med ny utrustning.


Olle Lidesjö
Olle Lidesjö, försäljningschef på Abu Garcia.


– Sportfiskarna vill speciellt tacka Abu Garcia och deras försäljningschef Olle Lidesjö som i går ringde och erbjöd sig att sponsra med lika många nya haspelset som blivit stulna, berättar Pär Lindberg, försäljningschef på Sportfiskarna.

Abu Garcia är även det enskilda redskapsföretag som Sportfiskarna har flest samarbeten med, bland annat i projektet Börja Fiska där lån av fiskeutrustning ingår.

Även den Göteborgsbaserade sportfiskebutiken Tajtlanj sponsrar Sportfiskeskolan med specimenutrustningar och vertikalfiskeset. Stjärnås Sportfiske, också från Göteborg, ställer upp med en miljövänlig elmotor till Sportfiskeskolan. Sportfiskeskolan kan nu fortsätta som planerat.

– Stort tack för all hjälp från ovanstående företag och till enskilda sportfiskare och Sportfiskarna Väst som på olika vis hjälpt till för att barnfiskeskolan ska kunna fortsätta som planerat, avslutar Pär Lindberg.
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv