Utnyttja dina medlemsförmåner i Fiska Gratis!

Alla medlemmar i Sportfiskarna får förmånshäftet Fiska Gratis som innehåller massvis med rabatter på främst fiske men även boende, båthyra mm.

Förmåner från norr till söder
Sportfiskarna är stolta över att kunna erbjuda förmåner över hela landet, från Lappland till Skåne. Det finns medlemsförmåner för de flesta fiskeinriktningar: exempelvis fjällfiske, laxfiske, havsfiske, rödingpimpel, insjöfiske, flugfiske i strömmande vatten, specimenmete och put & take-fiske. Dessutom finns även ett antal förmåner i Norge, bland annat på laxfiske och havsfiske. Ta tillfället i akt och planera sommarfisket med utgångspunkt i alla fina förmåner!

Bra förmåner i Göteborg och Stockholm
Vår två största storstadsregioner är väl representerade då Sportfiskarnas regionkontor i både Göteborg och Stockholm kan erbjuda en hel veckas gratis fiske, i Göteborg på Gula kortets vatten respektive Sportfiskekortets vatten i Stockholm. Prova på fiske i en vecka i mängder av fina vatten med många olika arter. Exempelvis kan man ha ett mycket bra fiske efter karp, abborre, gös, lax och gädda i Göteborg och i Stockholm finns bra metevatten, möjlighet att fiska regnbåge gratis mitt i stan och grov abborre, gös och gädda i Orlången och Drevviken.

10 % rabatt i fiskebutiker
Ditt medlemskort är en värdehandling som i dagsläget ger dig 10 % rabatt i 36 fiskebutiker, från Karlshamn i söder till Luleå i norr. Sportfiskarnas ambition är att etablera ett samarbete med flertalet butiker för att kunna erbjuda denna förmån. Är inte din butik med än? Kontakta vår handläggare för medlemsförmåner så tar vi kontakt med er butik för ett potentiellt samarbete.

Kontakt medlemsförmåner: Siv Jansson, 08-410 80 607, siv.jansson@sportfiskarna.se

Läs mer om alla förmåner på webben.

Se alla butiker som ger rabatt här.
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv