Fler medlemmar på flugfiskemässa

Sportfiskarna deltog i lördags på flugfiskemässan ”Från Fluga till Antispinn” i Uppsala på Möller Bil.

Initiativtagare till mässan som nu genomfördes för fjärde gången är Niklas Dahlin på Möller Bil. Mässan samlade en stor del av den svenska flugfiskeeliten med bland annat många namnkunniga flugbindare. Besöksantalet summerades till mellan 500 och 600 vilket Niklas Dahlin och utställarna var mycket nöjda med. Sportfiskarna fanns på plats och representerade av Henrik Helde, Siv Jansson och Pär Lindberg. Under mässan värvades ett 30-tal nya medlemmar, varav flera kända flugfiskeprofiler. 

Jonas Nordigårds, Edge Flyfishing blev medlem!
Jonas Nordigårds, från Edge Flyfishing, blev medlem med hela sin familj!

– Ett stort tack till de nya medlemmarna som vill vara med och stödja vår organisation och det stora fiskevårdsarbete som vi gör, kommenterar Sportfiskarnas marknadschef Pär Lindberg.

Nilkas Bauer är redan medlem!
Flugfiskeprofilen Niklas Bauer är sedan länge medlem!

Efter mässans avslut anordnades en aktion till förmån för Älvdalens öringar. Aktionen drog in 51 000 kronor vilka oavkortat går till Älvdalens Fiskecenters projekt på för att rädda Österdalälvens öringstam.

– Bra jobbat av Stefan Larsson på Älvdalens Fiskecenter och grattis till en rejäl slant till förmån för den hårt ansatta öringstammen i Österdalälven, säger Pär Lindberg.
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv