Ett höstlov med drag

Under höstlovet att arrangeras ett dagsläger med casting och sportfiske vid Sportfiskarnas kontor vid Sjölyckan i Göteborg.

Arrangemanget startar tisdag den 30 oktober och håller på fram till och med lördag den 3 november. Att lägret är ett så kallat dagsläger innebär att det inte sker någon övernattning utan man är bara där över dagen, och man får komma en eller flera dagar om man känner för detta.

OBS! Lägret är helt gratis och vi bjuder självklart på lunch!

Under lägret kommer alla att få chansen att lära sig mer om både sportfiske och casting. Det krävs inga förkunskaper för att vara med och all utrustning finns på plats.

Tidigare under vecka 40 och 42 har 296 elever i Göteborg fått prova på Sportfiske och/eller Casting på sina fritidsgårdar, under sina idrottslektioner, raster eller på fritids.

Aktiviteten är en del av projektet Främjandedagar med casting och sportfiske. Målet med projektet är att långsiktigt minska stillasittandet hos barn och ungdomar. Med Casting och Sportfiske hoppas vi kunna introducera dem till en aktiv fritidssysselsättning. Där de även får möjligheten att träffa nya vänner, lära sig mer om friluftsliv, allemansrätt och även natur- och fiskevård.

Vill ni veta mer om höstlovslägret så ta en titt på den bifogade inbjudan här eller kontakta någon av lägerledarna:

Mattias Hansson, mattias.h@sportfiskarna.se, 076-893 75 70

Veide Lingås, info@casting.rf.se

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv