Spännande höstfiske i Delsjöarna

Den senaste tiden verkar fisket i Delsjöarna ha kommit igång ordentligt, bland annat har flera fina gösar fångats!

I takt med sjunkande vattentemperaturer börjar det nu bli bra fart på rovfiskarna i Delsjöarna. De senaste två veckorna har vi fått in rapporter om att gäddorna har vaknat till. Inga bjässar har rapporterats, men flera pass med en handfull gäddor upp till 2-3kg har förekommit.

Roligt är också att det kommit upp minst 6 gösar i Stora Delsjön den senaste tiden, de flesta fångade på vertikalfiske. De största har vägt 2,8 respektive 3,11kg, där den största faktiskt togs från land. I början av veckan kom det dessutom upp en abborre på 1,4kg. Den togs som bifångst under vertikalfiske efter gös.

Stora och Lilla Delsjön ingår i Gula Kortet, som kostar 350kr för ett helt år och hela 58 vatten. Dagskort kostar 50kr och Gula Kortet fungerar som ett familjekort. Hela Gula Kortet-katalogen kan laddas ner på denna länk.

Båtarna (se bilden) hyr ni av oss på regionkontor Väst/Göteborg. För att vara säker bör du boka båt någon dag i förväg, då vi under höstkanten börjar ta upp båtarna inför vintern. Vi säljer även fiskekortet och du når oss på vardagar kl. 9-16 på telefonnummer 031-40 17 40.

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv