Vinn premiärbiljetter till "Expedition: Den gamle och havet"

23 augusti har Martin Falklinds nya film "Expedition: Den gamle och havet" världspremiär i Göteborg. Som medlem i Sportfiskarna kan du vinna exklusiva biljetter till premiären!

Filmen "Expedition: Den gamle och havet" är ett osannolikt fiskeäventyr i kombination med ett glädjande exempel på hur man kan förvandla en fattig fiskarby till en välmående stad med hjälp av ekologiskt sportfiske. Filmäventyret är starkt inspirerat av Ernest Hemingways världskända roman "Den gamle och havet" från 1952, som vann både Nobelpriset och Pulitzerpriset.

Premiären, som Martin Falklind och Ecofilm arrangerar tillsammans med Fiskejournalen, Stopp och Sportfiskarna, är ett arrangemang till förmån för havets invånare. Evenemanget ska inspirera och visa på sportfiskets möjligheter samtidigt som alla ska ha en underhållande kväll.

Tävlingsmomentet är enkelt:
  1. Skicka ett mail till markus.lundgren@sportfiskarna.se
  2. Skriv "Den gamle och havet" som ämne.
  3. I mailet skriver du ditt namn, adress och  telefonnummer, samt svarar på följande fråga: Vad heter den gamle fiskaren som handlingen kretsar kring i Ernest Hemingways roman "Den gamle och havet"?

Fredag 10 augusti är sista tävlingsdag och därefter lottas biljetter ut bland alla inkomna mail. Givetvis är det lämpligt att ni har möjlighet att komma till Göteborg 23 augusti kl. 18-21, då den exklusiva premiären och tillhörande mingel äger rum. 10 medlemmar vinner 2 biljetter var och kontaktas personligen av Sportfiskarna.



Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv