Pär Lindberg ska lyfta Sportfiskarna

Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund, Sportfiskarna, förstärker genom att rekrytera Pär Lindberg som marknadschef.
- Med min mångåriga erfarenhet från sportfiskebranschen tror jag att jag kommer att kunna bidra till att stärka Sportfiskarna och sportfisket ytterligare, säger Pär Lindberg.

En av Pärs viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara att öka Sportfiskarnas synlighet och locka fler medlemmar till förbundet.
- Det skall bli mycket roligt och utmanande att få arbeta med marknadsfrågorna på förbundet. Det finns en stor utvecklingspotential att stärka kassakistan och medlemsstocken för att göra förbundet ännu mer slagkraftigt, menar Pär Lindberg.

Pär börjar sin nya tjänst på Sportfiskarna 1 augusti.
- Jätteroligt att vi lyckats rekrytera Pär. Med sitt breda kontaktnät, långa erfarenhet och inte minst brinnande engagemang så kommer han att bli en stor tillgång för Sportfiskarna, säger Stefan Nyström, generalsekreterare på Sportfiskarna.

Det genuina engagemanget för sportfiske och fiskevård var det som fick Pär att nappa på erbjudandet från Sportfiskarna.
- När jag fick frågan blev jag mycket glad och kände mig hedrad att få en sådant erbjudande. Jag var inte sen att tack ja då jag brinner för de frågor som Sportfiskarna står för, säger Pär Lindberg.

Sportfiskarnas verksamhet har det senaste årtiondet växt kraftigt. En utveckling som Pär nu ska vara med och driva på ytterligare.
- Stefan Nyström och hans kollegor har gjort ett fantastiskt arbete att lyfta Sportfiskarna ur ett mycket dåligt ekonomiskt läge för några år sedan till ett nu blomstrande förbund. Nu är det dags för ytterligare ett kliv framåt och det skall bli roligt att få vara med att ta det steget tillsammans med mina nya arbetskamrater på Sportfiskarna, avslutar Pär Lindberg.

Om Pär Lindberg
”Jag har sportfiskat sedan treårsåldern, vilket ger 45 års erfarenhet av hobbyn som så småningom också förvandlades till mitt yrke. Sportfisket har varit, och är fortfarande mitt största intresse. Under de senaste 21 åren har jag varit yrkesverksam inom sportfiskebranschen där jag har arbetat med försäljning, marknadsföring, inköp och produktutveckling med mera. Jag var också med i den grupp som startade branschföreningen SPOFA Spöfiske samt en av dem som grundade Sportfiskemässan och har varit aktiv i branschförening samt mässgrupp i många år. Förutom detta har jag skrivit många reportage från olika sportfiskeresor där också mitt fotointresse föddes. Dessa samlade erfarenheter kommer jag att ha stor nytta av i min kommande roll hos Sportfiskarna.”

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv