Rekordvärvning på mässan!

En snabbsummering av värvningsinsatserna på Sportfiskemässan visar att Sportfiskarna tillsammans med Unga Sportfiskare fått närmare 995 nya medlemmar.

Sportfiskarnas riktade värvningskampanj gav drygt 780 nya medlemmar, vilket är det bästa resultatet någonsin. De flesta mässbesökare erbjöds ett medlemskap direkt i entrén av våra ivriga värvare i gula tröjor. Glädjande var både att drygt 780 valde att bli medlemmar i förbundet men även att en hög andel redan var medlemmar.

Unga Sportfiskare kunde välkomna 212 nya medlemmar under mässan. USF höll även sitt Riksmöte på söndagen och aktiverade barn och ungdomar i montern med massvis av praktiskt fiskepyssel och tävlingar.

254 barn gick sportfiskeskolan på mässan och fick lära sig om olika fiskemetoder, fiskarter och livet under ytan. Sportfiskeskolan är ett samarbete mellan Sportfiskarna, Unga Sportfiskare, Forshagaakademin och Spofa Spöfiske.

Rovfiskeseminariet under fredagen samlade ett 80-tal intresserade deltagare. Rovfiskeseminariet är en del av det stora Rovfiskprojektet längs ostkusten. En sammanfattning av seminariet kommer senare här på webben.

Sammanfattningsvis blev mässan mycket lyckad med bra värvningsresultat och exponering av våra olika aktiviteter och verksamheter.

Sportfiskarna och USF önskar alla nya medlemmar välkomna och tackar alla mässbesökare som kom och pratade med oss och gav oss värdefulla synpunkter på vår verksamhet.
 

Kategorier: Äldre nyheter | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv