Medlemexklusivt för alla medlemmar!

Webbnyhet_medlemsexk...

Sportfiskarna har nu öppnat upp en helt ny digital medlemsyta för alla medlemmar.

På ”Medlemsexklusivt” kan du se specialframtagna filmer, läsa äldre nummer av Svenskt Fiske och finna rabattkoder och medlemserbjudanden.

Lagom till sommaren vill Sportfiskarna bjuda våra medlemmar på en mängd extra fisketips. På vår nya medlemsexklusiva yta på sportfiskarna.se har vi därför nu publicerat en hel del material – både gammalt och nytt.

Bland nyheterna finns våra två filmer ”Så fångar du en fisk”. Filmerna kan ses som familjefilmer av nybörjarkaraktär och vänder sig till alla er som vill hjälpa era barn att fånga sina allra första fiske nu under sommaren. I den ena filmen är det fokus på flötmete och i den andra är det fokus på bottenmete.

För er som vill slappa i hängmattan med smidig digital läsning finns nu också de två senaste åren av Svenskt Fiske publicerade.

Vi har också publicerat aktuella rabattkoder för alla medlemmar och tagit fram några nya tillfälliga medlemserbjudanden.

Hur loggar jag in?
Alla medlemmar som har sin e-postadress knuten till sitt medlemskap har måndagen 24/6 fått ett nyhetsbrev skickat till sig med användaruppgifterna till vår nya sida. Ni som har ett login till sportfiskarnas medlemssida kan också enkelt nå materialet denna väg.

Har du inte fått något nyhetsbrev?
Kontakta medlem@sportfiskarna.se. Märk mailet ”medlemsexklusivt” och skriv medlemsnummer, namn och e-postadress i mejlet! 

Kategorier: Nyheter förstasidan | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv