Alla tjejer mellan 6 och 18 år se hit - delta i Sommarfiskeskolan!

sommarifiskeskola
Sommarfiskeskolan förvandlar nyfikna och intresserade barn och ungdomar till självgående entusiaster. Häng med du också!

Är du en ung tjej mellan 6 och 18 år med ett intresse för fiske, natur och vattenaktiviteter? Stämmer beskrivningen in på dig så är du varmt välkommen att delta i Tjejfiskeskolan, ett initiativ av Sportfiskarnas ungdomsverksamhet. Anmäl ditt intresse redan idag

Sommarfiskeskolan erbjuder inte bara praktiska fiskefärdigheter utan också kunskaper om marinbiologi och matlagning i det fria vid såväl Delsjön som havet. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att delta. Vårt program är utformat för att ge en grundläggande förståelse för säkerhet vid vatten, hantering av fiskeutrustning, vattenvård, och artkunskap. Vi lägger särskild vikt vid friluftsaktiviteter och fiske, områden där tjejer traditionellt sett är underrepresenterade. 

All nödvändig utrustning tillhandahålls kostnadsfritt. Omtyckta fiskeprofiler som Linnea Lönn, Thea Gäfvert och Hafsah Muric lotsar dig genom dagarna, med tips och erfarenheter inom framförallt artfiske och mete.

Kursavgift: 950 SEK
Datum: 9–11 augusti, vecka 32
Tider: 09:00–16:00
Plats: Sjölyckan 6, 416 55 Göteborg
Registrering: Anmäl dig här
För mer information, kontakta: Tove Rosenberg via e-post: tove.rosenberg@sportfiskarna.se eller telefon: 079-079 70 38

Tjejfiskeskolan drivs i samverkan med Studiefrämjandet.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv