Provkasta med proffsen: minimässa för flugfiskare vid Säveån

saveandagen_lowVälkommen på minimässa vid Säveåns strand, strax nedströms Kåhögsbron. Foto: Mathias Arnham.

Göteborgsregionens flugfiskeentusiaster och andra till ämnet nyfikna själar har anledning att bocka för torsdagen den 2 maj i sina kalendrar. Då genomförs traditionsenligt demodagen vid Kåhögsbron. 

Demodagen organiseras i vanlig ordning av Säveåns Flugfiskesällskap och oss på Sportfiskarna och hålls vid natursköna Säveån, strax nedströms Kåhögsbron. Den här eftermiddagen är ett tillfälle för alla sportfiskare, från nybörjare till veteraner, att samlas och dela sin passion för flugfisket.

Under evenemanget kan besökare känna, klämma och provkasta produktnyheter från välkända märken som Guideline, Hardy, Nám, Orvis och LOC Waders. Det blir en dag full av upplevelser där du även får chansen att träffa och utbyta kunskaper med välkända fiskeprofiler såsom Håkan Norling, Tellis Katsogiannos, Marcus Bohlin, Hans Schönfeldt, Michael Seeberg, Anton Alenäs och Lars Litzell.

Förutom produktdemonstrationer och expertmöten, kommer vi på Sportfiskarna att vara på plats för att diskutera fiskevård och dess betydelse för våra lokala ekosystem.

Det bjuds på korvgrillning och fika med kaffe och tilltugg. 

Varmt välkomna!

Plats: Säveån nedströms Kåhögsbron

Tid: Torsdagen den 2 maj klockan 15.30 till 19.30. 

Parkering: Parkering finns pendelparkeringen.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv