100 000 från Svedea till barn- och ungdomsverksamheten

Svedeacheck

Göran Södergren på Svedea delade ut checken under Sportfiskemässan som mottogs av Hanna Eriksson på Sportfiskarna. Foto: Linus Femtvik

Svedea sponsrar Sportfiskarnas ungdomsverksamhet med 100 000 kr 2024!

Genom Aktivitetsbidraget får anslutna föreningar möjlighet att söka bidrag för aktiviteter med fokus på målgrupperna barn och unga, personer med funktionsnedsättningar samt kvinnor. 2023 tog Sportfiskarnas anslutna föreningar ut runt 10 000 deltagare genom aktivitetsbidraget.

Detta möjliggörs bland annat genom Svedea som varje år sponsrar Sportfiskarnas barn- och ungdomsverksamhet. På Sportfiskemässan delade Göran Södergren från Svedea ut checken för 2024 på 100 000 kronor. 


- Vi på Sportfiskarna är otroligt tacksamma för samarbetet med Svedea och tack vare de pengar vi får kan vi arbeta för att ännu fler barn och unga ska få möjligheten att följa med ut på fiske. – säger Hanna Eriksson, nationellt ungdomsansvarig på förbundet. 


Till er föreningar som inte än sökt aktivitetsbidraget så går första ansökningsperioden ut den 31 april. Välkomna att söka! Sök här!

Stort tack till Svedea!

 

Svedea


 

Kategorier: Nyheter förstasidan, Ungdom, Förening, Region | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv