Inbjudan till SM i Hav 2024

SM Hav 2024 i Mollösund

Helgen 1 - 2 juni välkomnar vi alla havsfiskare till årets upplaga av svenskt mästerskap i Mollösund på Orust. SM genomförs som en del av anrika Pater Noster Cup som numera arrangeras av Kungsbacka SK och är en lagtävling i havsfiske med 2-3 deltagare i varje lag. Det kan vara upp till 30 båtar på plats denna tävling och det brukar vara en folkfest i den intima hamnen i Mollösund.

Se hela inbjudan:
PNC-Flyer2024_slutli...
PNC-24-Infomindre

Tävlingen är en ren längd-tävling.  Det finns en bruttolista med godkända arter som finns att välja av och deras ideal-längd. Varje lag får poäng för maximalt 10 arter under tävlingen, registrerad art kan bytas ut mot mer poänggivande art ur artlistan. Endast en fisk/art räknas och all fisk som anmäls och registreras ska dokumenteras genom ett foto på fisken mot den av arrangören utdelade mätbrädan, med teamnummer synligt i bilden. Fotot ska registreras hos arrangören genom ett mms.

Kompletta regler och löpande tävlingsinformation finns på Kungsbacka SK:s hemsida (www.kungsfiskarn.se/pnc), på sportfiskarnas tävlingssidor samt på tävlingens egen Facebooksida m.fl. ytterligare sociala medier.

Välkomna.

Kungsbacka Sportfiskeklubb

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Tävlingsfiske | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv