Gula Ligan: 2023-vinnarna och spännande överraskningar för nya tävlingsåret

vinnarna_800

Gula Ligan är den ultimata utmaningen för fiskare i Gula Kortets vatten. Idag hyllar vi förra årets vinnare och delar med oss av spännande nyheter för det kommande tävlingsåret – följ med!

Tävlingen Gula ligan är en tävling som är till för alla som fiskar i Gula Kortets alla vatten. Vi premierar inte bara storfångster utan tycker det är viktigt att alla får vara med, och tampas om det påkostade prisbordet från ABU Garcia och sportfiskebutikenTajtlajn/Strömwalls. Bara du är lite kreativ med kameran eller pennan så kan du vara med och tävla. Men först, låt oss fira förra årets vinnare. 

Abborre: Peter Granstav, 47 cm, Vallgraven.

IMG_1259-800x

Och Billy Affelin 47 cm, Rådasjön.

F293B40F-B188-4161-B...

Gädda: Eric Leskinen, 100 cm, Kåsjön.

IMG20230930192202-80...

Gös: Anton Annenkov, 70 cm, Rådasjön.
IMG_20230908_214429-...

Karp: Daniel Svalsjö, 16 490 gram, Härlanda tjärn.

IMG-20230602-WA0004-...

Årets fångstberättelse: Gustav Nyström med ”Gäddan som högg två gånger inom loppet av en kvart”.

received_25702063348...

Årets bild: Öring från Högsjön av David Leijon.

Hogsjon-2-800x

Stort grattis till alla vinnare. Ni är välkomna upp till Sjölyckan och hämta era priser. 

Nya tävlingskategorier och lättat regelverk för konstnärliga sportfiskare
För att göra tävlingen ännu roligare har vi i år två nya tävlingskategorier - ”Videoklippet” och ”Fångst på eget bete”. Du som tävlar i Videoklippet har i princip fria händer, det mest intressanta filmklippet från något av Gula Kortets alla vatten drar hem månadspriset. Det kan vara en spännande fångst, en kompis som drillar en fisk, en snygg solnedgång eller en sjöfågel som dyker, låt kreativiteten flöda. Kategorin Fisk på eget bete talar nästan för sig själv. Den här bonuskategorin är för dig som fiskar med egenbundna flugor och hemmasnickrade spinnbeten. Det räcker att du fångar en fisk på ett egentillverkat bete så är du med och tävlar. Glöm bara inte att anmäla, vi drar nya vinnare varje månad.

För att göra det enklare att medverka i kategorierna Månadens bild och Månadens fångstberättelse så släpper vi kravet på att fisken måste vara fotad mot måttenhet, det räcker med en bild på fångsten för att vara med och tävla.

Gott nytt tävlingsår på er – vi ses i resultatslistorna!

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv