Intressanta scenframträdanden på Båtmässan

batmassan
Missa inte årets båtmässa - massor av intressanta föredrag på Stora scenen. Foto: Mathias Arnham.

För dig som besöker årets båtmässa finns det några höjdpunkter som inte bör missas. Sportfiskarna gästar scenen och bjussar på allt från heta kustfisketips till spännande berättelser om störens återetablering i Göta älv.

Båtmässan ses av många som startskottet till årets utesäsong då med vattnet i fokus. Givetvis tar båtar och tillbehör upp mycket utrymme men det finns faktiskt annat också. Exempelvis en scen med fullproppat scenprogram med syfte att intressera alla. Det digra scenprogrammet sträcker sig över Båtmässans nio dagar, med ett nytt tema varje dag. Sportfiskarnas verksamhet kommer via tre intressanta fördrag ta utrymme i programmet och först ut, på självaste invigningsdagen står Sportfiskarnas Tove Rosenberg och Hasse Lindqwist på scen och pratar om Skolbäcken och deras arbete med barn och ungdomar. Dagen därpå heter temat ”Livet i havet” och då pratar Sportfiskarnas Markus Lundgren om havsöringen och fiskevårdsarbetet kring en av våra viktigaste sportfiskeresurser. Nästa onsdag, den 7:e februari får du som är intresserad av arbetet kring återetableringen av atlantisk stör i Göta älv lyssna till projektledaren Linnéa Jägruds gripande berättelser. 

För dig som är intresserad av sportfiske så är söndagen den 4 februari det givna besöksdatumet. Förutom ett späckat scenprogram som speglar vårt intresseområde så finns det flera återförsäljare av sportfiskeprylar på plats och givetvis en och annan fräck sportfiskebåt att dregla över. 

Sportfiskarna på scenen
Skolbäcken – 10 000 barn på äventyr i naturen, den 3:e februari klockan 12:30 - 13:15.
Havsöring, havsfiske och fiskevård, den 4:e februari klockan 14:00 - 14:45.
Vattnets hjältar – återintroduktion av atlantisk stör i Göta älv, den 7:e februari klockan 17:30 - 18:15.
Du hittar hela scenprogrammet HÄR.

Kategorier: Fiske, Fiske i Göteborg, Region, Region Väst | Taggar: |
Click [Settings] button to set the relationship between the current module and data module

Nyhetsarkiv